Vali Çakacak Karahallı’da İncelemelerde Bulundu

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Karahallı ilçesinde çeşitli inceleme ve ziyaretler gerçekleştirdi.

Vali Çakacak Karahallı’da İncelemelerde Bulundu
Vali Özdemir Çakacak, Karahallı Hacı Rafet Zora Devlet Hastanesinde ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile Ziraat Odası’nda incelemelerde bulundu. Hastane ziyaretinde Uşak Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hakan Ayanoğlu’ndan Hastane hakkında bilgi alan Vali Özdemir Çakacak, görevli doktor ve diğer personel ile sohbet etti. Muayene ve tedavi hizmetlerinin her geçen gün daha da yaygınlaştığını, ilçelerde de sağlık hizmetlerine artık daha kolay ulaşılabildiğini belirten Vali Özdemir Çakacak, hastane personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Hastane ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali Özdemir Çakacak burada İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Murat Baki Akyürek’ten brifing aldı.

Daha sonra Ziraat Odası’nı ziyaret ederek çarşı esnafıyla sohbet eden Vali Çakacak Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ok ve yönetim kurulu üyelerinden de çalışmaları hakkında bilgi aldı. Karahallı Ziraat Odası’nın yeni kurulduğunu da belirten Vali Özdemir Çakacak odanın ilçe tarımının gelişmesinde ve çiftçilerin kalkınmasında önemli rol oynayacağına inandığını ifade etti.

Ziyaretin ardından Vali Özdemir Çakacak Karahallı esnafı ile sohbet etti.

Vali Özdemir Çakacak’a ilçe ziyaretinde; Kaymakam Sinan Aslan, İl Jandarma ve garnizon Komutanı Albay İsmail Özcan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve daire müdürleri de eşlik etti .
Kaynak: İHA