Ladik Toki 2. Etap Yakında Başlıyor

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ladik'te 2. etap TOKİ konutlarının yapımına yakında başlanacağını söyledi.

Ladik'te yapımı devam eden TOKİ konutlarında inceleme yapan Demir, TOKİ'nin 2. etabı için de 250'ye yakın müracaat geldiğini belirtti.

Proje çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Demir, şunları kaydetti:

''Projesi çiziliyor. 240 konutluk bir proje olması bekleniyor. 150 konutu 2+1, 90 konutu da 3+1 olabilir. Bunların yanı sıra 2 ve 3. etap için ilk etap konutlarının başladığı yerin bitişiğinde 106 dönüm yer belirlendi. 3 etap için de yer bulunuyor. 2. etap Ağustos ayına kadar ihaleye çıkabilir. TOKİ konutları, deprem bölgesi olan Ladik için de ideal bir çözüm. Bu projeler Ladik TOKİ'yle hayat bulacak. Projelerde emeği olan, alın teri döken herkese teşekkür ediyor, daha önce kurayla evleri belirlenen hemşehrilerimize de yuvalarının hayırlı olmasını diliyorum.''

İncelemelere, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile bazı meclis üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA