Bulutların Ötesi 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi Bulutların Ötesi 6. Bölümüyle 25 Mayıs Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İşte Bulutların Ötesi 6. Bölüm özeti ve fragmanı...

Bulutların Ötesi 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Bulutların Ötesi dizinin 6. bölüm özeti:

Dağhan, hastaneye kaldırılır. Herkes için endişeli bir bekleyiş sürmekte, Bekir, Elif ve Dağhan için elinden geleni yapmaktadır. Doktorun, Dağhan’ın hastalığıyla ilgili söyledikleri, Elif’i Cüneyt’le boşanma kararı hakkında son bir defa düşünmeye iter.

Cüneyt, Elif’in kendisinden ayrılmaması için her yolu denemektedir; Bekir’in evine gider ve beklenmedik bir teklifte bulunur. Bu teklifi duyan Elif, son ve kesin kararını vermiştir artık. Fatih, Asiye ile kavga eder. Bu kavga, Sivas’a geri dönme kararını perçinler.

Bekir, Fatih’in Boğaziçi Güreş Müsabakaları’na katılmasını istemekte, Fatih’i bu yönde ikna etmeye çalışmaktadır. Fatih önce karşı çıkar. Ancak, Asiye’nin Bekir’le ilgili gerçekleri Fatih’e anlatması, kararını sorgulamaya iter. Hatice için bir doğum günü partisi düzenlenmiştir. Bu parti, herkes için sürpriz gelişmelere neden olacaktır.

Bulutların Ötesi, 25 Mayıs Cuma TRT 1’de…