Pozantı'da Trafik Kazası Açıklaması

Adana'nın Pozantı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, Beytullah Yurdusever yönetimindeki 01 AKE 85 plakalı motosiklet, Kamışlı köyü yakınlarında Yusuf N. idaresindeki 01 P 1793 minibüsle çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan Yurdusever, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

- 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Pozantı ve Karaisalı ilçelerinde gerçekleştirilen törenlerle kutlandı.

Pozantı ilçesindeki törenler, Kaymakam Kürşad Özdemir, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Garnizon Komutanı Ufuk Yörük, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla, Atatürk büstüne çelenk konup, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Pozantı Gençlik Caddesi üzerinde devam eden kutlamalar, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ardından, Pozantı Çok Programlı Lise ve Zafer Sabancı Lisesi öğrencileri tarafından yapılan gösterilerle devam etti.

Pozantı Belediyesi karate öğrencilerinin yaptığı gösterilerden sonra gerçekleştirilen geçit töreninin ardından, kutlamalar sona erdi.

-Karaisalı-

Karaisalı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törenlere, Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Belediye Başkanı Babacan Durak, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Futbol ve voleybol turnuvalarında birinci olan takımlara kupa ve ödül verilmesinin ardından, halk oyunları ekiplerinin ve vatandaşların halk oyunları gösterileriyle, tören sona erdi .
Kaynak: AA