Eski Mezunlar, Hakkı Öğretmenlerinin Elini Öptü

Zonguldak’ta 1942 yılında kurulan Ticaret Meslek Lisesi’nin eski mezunları ve öğretmenleri pilav gününde bir araya geldi.

Eski Mezunlar, Hakkı Öğretmenlerinin Elini Öptü
Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Hacı Abdurrahmanoğlu’nun girişimleriyle yıllar sonra buluşan eski mezunlar duygulu anlar yaşadı. Türkiye’nin en eski okullarından biri olan Ticaret Meslek Lisesi’nin mezunları, 70 yıl sonra bir araya gelmenin sevincini yaşadı. Okulun salonunda pilav şenliği yaparak eski günleri yad eden mezunlar, daha sonra TTK Memurlar Lokali’ndeki yemekte bir araya geldi. Yemekte eski öğretmenleri Hakkı Ünal’ı (77) bastonla karşılarında gören eski mezunlar, öğretmenlerinin elini öptü. Programa öğretmen eşi Özcan Ünal (68) ile katılan Hakkı Ünal, 1968’de başladığı öğretmenlik hayatının en güzel anılarını Ticaret Meslek Lisesi’nde yaşadığını kaydetti.

Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Hacı Abdurrahmanoğlu, kurucu yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Sizleri bir ortamda görmek çok güzel. İnanın hepiniz milli takım gibisiniz. Amacımız eski dostlarla bir araya gelmek ve eski günleri anmak. Esliğimiz noksanımız varsa affola, hakkınızı helal edin.” diye konuştu.