'Arka Sıradakiler' yasta

"Arka Sıradakiler" adlı dizinin Kağıthane'deki setinde meydana gelen kaza ölümle sonuçlandı. Sanat asistanı Selin Erdem hayatını kaybetti.

'Arka Sıradakiler' yasta
Olay, Seyrantepe Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi Sarmaşık Sokak 'tameydana geldi. İddialara göre, özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Arka Sıradakiler ' adlı dizinin çekimlerine ara verildi.

Dizinin sanat asistanı Selin Erdem, arkadaşlarıyla birlikte çekimlerin yapıldığı binanın önüne çıktı. Erdem ve arkadaşlarının kaldırımda bulunduğu sırada 34 TH 8305 plakalı minibüsün freni boşaldı. Sokağın dik olması sebebiyle sürücü, minibüsü durdurmak için kaldırıma doğru yöneltti. Minibüs, kaldırımda bekleyen Ömer Özcan ile Selin Erdem 'e çarptı.

Minibüsün çarptığı Özcan ileri fırlarken, Selin Erdem minibüsün altında kaldı. Set çalışanlarının ihbarıyla olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından minibüsün altından çıkartılan Selin Erdem ambulansla Kağıthane Devlet Hastanesi 'ne kaldırıldı. Ömer Özcan ise ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne götürüldü. 'Arka Sıradakiler ' dizisinin sanat asistanı Selin Erdem, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömer Özcan'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.