Eve Düşen Yıldırım 11. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Show TV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Eve Düşen Yıldırım 11. Bölümüyle 18 Mayıs Cuma akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Eve Düşen Yıldırım 11. Bölüm özeti ve fragmanı...

Eve Düşen Yıldırım 11. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Eve Düşen Yıldırım dizisinin 11. bölüm özeti:

Halil, Muazzez'i Belkıs'ın çalıştığı pavyona götürünce, Belkıs belki de hayatının en zor günlerinden birini, o gün yaşayacak. Halil'in tehditlerinden bıkan Belkıs'ın gücü giderek azalacak.

Muazzez hiç de alışık olmadığı bir ortamda anlamsız bakarken etrafına, Belkıs şoke olacak; Halil ise durumdan oldukça memnun kalacak. Namık'ın Muazzez'i her geçen gün biraz daha kanatları altına almak istemesi başını derde sokmakla kalmayacak; karısı Şayeste'nin de nefretini kazanacak.

Halil'in desteğiyle Feyyaz'ın sakin suları bulandırmasından haberi olmayan Namık, iyice kuşkuya düşecek. Namık, kendisine gelen tehdit mesajlarını Sait'in gönderdiğini düşünerek kardeşine öfke kusacak.

Sait, Namık'a gelen tehditlerin kendisiyle alakası olmadığını abisine anlatmaya çalışsa da başaramayacak. İkna edemeyen Sait, ispat etmeye kalkınca da hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir sonla karşılaşacak...