TEGV Savur Öğrenim Birimi Gönüllüleri Kahvaltıda Buluştu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mardin’in Savur ilçesi öğretim birimi gönüllüleri ile kahvaltıda buluştu.

TEGV Savur Öğrenim Birimi Gönüllüleri Kahvaltıda Buluştu
TEGV, ilköğretim çağındaki çocuklarının daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği almalarını ve çağdaş eğitim olanaklarından faydalanmalarını amaçlıyor.

TEGV Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi 2002’den bu yana Savur ilçesinde büyük başarı ve coşku ile eğitim desteği vererek çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda sonbahar döneminden bu yana yoğun çalışan, destek veren tüm gönüllüleri ile ‘Kahvaltı saati’ etkinliğinde buluştu. Kahvaltı sonrası yapılan paylaşım toplantısında gönüllüler etkinliklerde yaşadıkları deneyimler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

TEGV Savur Öğrenim Birim Sorumlusu Gülşen Kaya Tırpan, çocukların gelişim seviyelerine uygun olarak ve çağdaş yaklaşımlar kullanılarak hazırlanan, zengin eğitim malzemeleriyle desteklenen onlarca eğitim etkinliğine katılmaları için 7-16 yaş grubu çocuklarının birime kayıt yapmalarını istedi.

Tırpan, “Kayıtları almaya başladık. Yaz etkinliklerine çocukları davet ediyoruz. Öğrenim birimi çalışanları olarak, ayrıca bu çocuklarımıza destek verecek ve gönüllü olmak isteyen herkesi Savur TEGV öğrenim birimine bekliyoruz" dedi .
Kaynak: İHA