CBÜ Mühendislik Fakültesi'nde Kariyer Günleri

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Mühendislik Fakültesi öğrencileri düzenlenen
“Kariyer Günleri”yle iş hayatını tanıdı.

CBÜ Mühendislik Fakültesi'nde Kariyer Günleri
Kariyer Günleri’nin açılışı Rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli tarafından yapıldı. Etkinliğin ilk gününde, Keskinoğlu Şirketler Grubu’ndan İsmail Keskinoğlu, Türk Telekom Manisa İl Müdürü İsmail Uzel, Sipil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayraktar, Vestel Arge Müdürü Metin Nil, İzmir Metro Genel Müdürü Sönmez Alev, Vestel İnsan Kaynaları’ndan İpek Şimşek ve Pınar Yürek’in bilgi ve tecrübelerini paylaştığı konuşmaları gerçekleştirildi.

İkinci günün sabah oturumu “Kamuda İstihdam Olanakları” konusuna ayrıldı. Bu oturumda Türkiye İstatistik Kurumu Manisa Bölge Müdürlüğü’nden İlyas Uysal, Devlet Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü’nden Özgür Ulusoy ve Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Gıda Kontrol Müdürü Engin Kurt’un sunumları yer aldı. Öğleden sonra oturumları ise, AIESEC tanıtımıyla başladı.

Ardından Gıda, İnşaat ve Makine Mühendisleri odalarının tanıtımı ve bu bölümlerin mezunlarının paylaşımları, üç paralel oturum olarak gerçekleştirildi.

Program, Klimasan İnsan Kaynakları Müdürü Ogün İstanbul’un “Mühendisin Kariyer Plânlaması ve Kariyer Danışmalığı” konulu sunumunun yer aldığı özel oturumla sona erdi.

Kariyer Günleri’nde, AIESEC, Aki Kompresör, Bianchi Bisiklet, CBÜ Sürekli Eğitim Merkezi, Ege Kurumsal Yemek Hizmetleri, Er Prefabrik , Gıda Mühendisleri Odası , Gühring Ltd. Şti., Idecad , İnşaat Mühendisleri Odası, İzbay Rodoplu Yapı Denetim , Keskinoğlu, Klimasan, Makine Mühendisleri Odası, MOSB Enerji Santrali, Nur Mimarlık Mühendislik İnşaat Ltd.Şti., Pınar Süt, Polisac, Probina, Sarıgözoğlu, Sipil Şirketler Grubu, Teleset Group, Türk Telekom, Yapınet, Zirve Sanayi Ürünleri Tic.Ltd.Şti. ‘nin stantları yer aldı .
Kaynak: İHA