Özay Gönlüm Manisa’da Anılacak

TRT’nin ünlü ses, saz ve söz sanatçısı Özay Gönlüm ölümünün 12’nci yılında Manisa’da TRT sanatçıları Tuğba Ger, Hüseyin Yaltırık ve Özay Gönlüm’ün manevi kardeşi Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan’ın katıldığı programla anılacak.

Özay Gönlüm Manisa’da Anılacak
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yarın (11 Mayıs 2012 Cuma) saat 20.00’de Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Manisa Temsilciliğinin düzenlediği halka açık anma programında Özay Gönlüm türküleriyle, ninesinden mektuplarla ve ünlü sazı Yaren’iyle yer alacak.

Özay Gönlüm’ü anma programında; Özay Gönlüm’ün belgeseli gösterilecek. TRT İzmir Radyosu THM Sanatçıları; Tuğba Ger ve Hüseyin Yaltırık tarafından Özay Gönlüm türküleri seslendirilecek, Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan manevi ağabeyi Özay Gönlüm’le ilgili ilginç anılarını anlatacak ve Özay Gönlüm’le ilgili şiirini okuyacak.

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Manisa Temsilcisi Emel Tokuyan tarafından sanatçılara ve programda emeği geçenlere teşekkür belgeleri ve çiçek takdim edilecek. Ege bölgemizin ve ülkemizin yetiştirdiği büyük THM ustası Özay Gönlüm’ü anma gecesine tüm Manisa’lılar davetlidir .
Kaynak: İHA