Akyokuş'ta Düzenleme Çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir Yolu Akyokuş mevkiinde yol genişletme, düzenleme ve seyir terasları çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm şehir girişlerinde en modern kent uygulamalarını hayata geçirdiklerini ifade etti.

Akyokuş'ta yapılan yol genişletme ve düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Akyürek, Konya'da tüm şehir girişlerini, bütün ana arterleri yeniden düzenlediklerini hatırlatarak, Beyşehir Yolu girişinde de büyük bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

İstanbul, Ankara, Aksaray, Adana, Karaman, Akören, Seydişehir ve Beyşehir yollarında en modern kent uygulamalarını hayata geçirdiklerini kaydeden Akyürek, ''Şu anda Akyokuş'ta devam eden çalışmada seyir terasları, yolun genişletilmesi, duvarla güzel alanların oluşturulması, aynı zamanda Akyokuş'taki tesisimizden itibaren birinci kalite asfaltla şehir girişinin yeniden tanzimini gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Akyokuş'taki çalışmanın yıl içinde tamamlanacağını ifade eden Akyürek, yapılan düzenlemelerle tüm şehir girişlerinin Türkiye'de konuşulacağını da sözlerine ekledi .
Kaynak: AA