Ak Parti Antalya Milletvekili Vecdi Gönül Şehit Ailesini Ziyaret Etti

AK Parti Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, şehit jandarma üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesinin evine yapılan ziyarette, Vecdi Gönül'ün yanı sıra AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut ve Manavgat Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş da hazır bulundu.

Vecdi Gönül, ilk olarak şehit jandarma üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın babası Uğur Şarlak'a taziyelerini iletti.

Türk milletinin asırlarca dünyayı yönettiğini belirten Gönül, ''Bundan dolayı düşmanlarımız çok fazla. Ne mutlu size ki oğlunuzu Allah seçmiş'' dedi.

Gönül, daha sonra, şehit jandarma üsteğmenin annesi Gülderen Şarlak ve evde bulunan akraba ile komşularına başsağlığı dileyerek, yaşanan olayların çok acı olduğunu ve bu acıyı en çok ailelerin yaşadığını söyleyerek taziyelerini bildirdi.

Gülderen Şarlak, kendilerinin üzülmediğini ve ağlamadıklarını belirterek, ''Biz asıl bu vatan bölünürse ağlarız. Biz burada düğün yaptık. Bütün Manavgat şehidine sahip çıktı'' diye konuştu.

Ziyarette konuşan Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut da geçen yılın ağustos ayında Antalya Valisi'nin huzurunda imzaladıkları protokolle yapılacak Evrenseki Sağlık Meslek Lisesi'ne şehidin adını vermek istediklerini söyledi.

Barut, ''Okulun protokolünü yaptıktan sonra adını ne koyalım diye daha düşünmemiştik. Şimdi sizlerin de uygun görmesi halinde şehidimizin adını bu okula vermek istiyoruz'' dedi.

Jandarma üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın annesi ve babası, bu teklifi kabul edeceklerini söyledi.

Kaynak: AA