Şehit Olacağı Annesinin Falında Çıkmış

PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın annesinin baktırdığı falda, falcının "Oğlunun ikinci görev yerinde dikkatli olsun" dediği öğrenildi.

Şehit Olacağı Annesinin Falında Çıkmış
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın Antalya'nın Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde ailesi, taziyeleri kabul ediyor.

Dev Türk bayraklarının asıldığı şehidin evinde kurulan çadırda da baba Uğur Şarlak taziyeleri kabul ediyor. Acılı baba Uğur Şarlak, "Bu acıyı Allah'ım kimseye göstermesin. Kimsenin evladı şehit olmasın. Bu son olsun. Oğlumu en son kızımın düğününde 11 Şubat'tagördüm. Devletimize pırıl pırıl bir şehit verdik. Onlar da bizi yalnız bırakmasın. Bizleri her zaman arasın, sorsunlar. Bu acımıza son versinler. Terör belasını bitirsinler. Yarın hangi ocağa ateş düşecek diye düşünmeyelim. Bu acıyı hep beraber paylaşalım" diye konuştu.

"ŞEHİTLER ÖLMEKLE ÖLÜMSÜZLEŞİYORLAR"
Oğlu Ahmet Ozan Şarlak'ın 1 Nisan tarihinde annesi ile telefonda görüştüğünü anlatan baba Şarlak, "Beni aramayın demiş. Annesi de fala baktırmış. Falcı demiş ki, 'İkinci gideceği yerde dikkatli olsun'. Ve ikinci gittiği yerde Allah'ın rahmetine kavuştu. Kızımın düğününde görüştüğümde ise Ahmet İstanbul'a gideceğini söyledi.

'Manavgat'a gel dinlen, istirahat et' dedim. 'Yok arkadaşlarım var. O bölgede çok sıkıldım, gezmek dolaşmak istiyorum' dedi.

Manavgat'ın parmakla göstereceği bir şehidi var. Buşehitler ölmekle ölümsüzleşiyorlar" şeklinde konuştu.

Oğlunun hayalinin bir kitap yazmak olduğunu söyleyen baba Şarlak, "Oğlumun hayalleri vardı. Bir kitap yazmak istiyordu. Bazı çalışmaları vardı. Askeri konular ve siyasi ağırlıklı bir kitap yazmak istiyordu. Evliliği hep ikinci planda bıraktı. Önceliğini hep görevine verdi. Bütün komutanları çok severdi. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Başımız sağolsun" dedi .