“Birlik Beraberlikle Ereğli’yi Hak Ettiği Yere Taşıyalım'

Zonguldak Ereğli sivil toplum dernekleri Kızılay, Verem Savaş, Gaziler Derneği, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

“Birlik Beraberlikle Ereğli’yi Hak Ettiği Yere Taşıyalım'
Karadeniz Ereğli Verem Savaş Deneği Başkanı Hasan Erdoğan, Kızılay Derneği Başkanı Yusuf Oktay, Gaziler Derneği Başkanı Temel Yılmaz ve SYDV Müdürü Abdullah Hasçelik, Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyaret hakkında değerlendirme yapan Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan “Muhtarlar Derneğimizi ve yönetim kurulu üyelerini yeni yerlerinde ziyaret etmek istedik. Hayırlı, uğurlu olsun. Muhtarlarımız bu çatı altında birlik, beraberlik içerisinde bütün sıkıntıların sona ereceğine inanıyorum. Birlik, beraberlik içerisinde Karadeniz Ereğli’yi daha iyi yerlere taşıyacağınıza inancımız yüksek. Özellikle Karadeniz Ereğli’nin birlik, beraberliğe ihtiyacı var. Bu birlik, beraberliğin önderliğini siz yapın, biz de yanınızda olalım. Karadeniz Ereğli’yi hak ettiği yere taşıyalım.” dedi.

Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, sivil toplum derneklerinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten mutluluk duyduklarını belirterek. “Bizler birlik beraberlik içerisinde olmalıyız ki Karadeniz Ereğli’yi daha iyi yerlerde görelim.” ifadesini kullandı. Başol, 1995-96 yıllarında Karadeniz Ereğli’de kurulan İlçe Temsilciler Kurulu’na değinerek, açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Bu kurul yeniden kurulmalıdır. Hatırlarsınız ki bu kurul sayesinde birlik beraberlik içerisinde ilçemizde birçok iş için öncülük yaptık. Bu kurulu yeniden kuralım, taşın altına elimizi koyalım ve bir adım atalım. Bu adımın nezdinde Karadeniz Ereğli’de başaramayacağımız iş yoktur. Bu kurulun kurulması için çalışmalara başlamalıyız.”