Şehit Annesi Biricik Oğluna Gözyaşı Döktü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın Antalya'nın Manavgat ilçesinde oturan evinde yas var.

Şehit Annesi Biricik Oğluna Gözyaşı Döktü
Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesine bağlı Irak sınırının sıfır noktasındaki Yeşilova Bölgesi'nde, bu sabah operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Üsteğmen 29 yaşındaki Ahmet Ozan Şarlak'ın acı haberi, Manavgat'ta butik işletmeciliği yapan babası Uğur Şarlak'a evinde verildi.

Gülderen-Uğur Şarlak çiftine, oğullarının şehit olduğu haberini, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile Garnizon Komutanı Jandarma Albay Metin Alkay verdi.Aslen Konya Akşehirli olan ve Manavgat'ta oturan şehit üsteğmenin ailesine Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Albay Metin Alkay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Koçanlı, İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş, Manavgat Sağlık Grup Başkanı Aşur Eker, Manavgat Müftü Vekili ve Serik Müftüsü Mustafa Altun ve siyasi parti temsilcileri başsağlığı ziyaretinde bulundu. Taziye ziyaretinde gözyaşına boğulan anne Gülderen Şarlak'ı, Manavgat Müftü Vekili Mustafa Altun, konuşması ile teskin etti. Şehit annesi Şarlak, "Allah'ım bana dayanma gücü ver. Allah'ın işine bak sabah mutlu bir şekilde uyandık, öğleden sonra acı yaşıyoruz. Allah'ım ben bu acıya nasıl dayanırım. Biricik oğlum vardı, o da şehit oldu. Genç yaşta şehit oldu. Allah ona bu dünyada 2 yıldız almayı nasip etmiş. Allah'ım bana sabır ver." diye konuştu.

Oğlunun, iyi bir asker olması yanında yamaç paraşütü, kayak ve müzikle de uğraştığını belirten anne Şarlak, şehit oğlunun kayak ve paraşüt uçuşlarında dereceleri bulunduğunu kaydetti.

Baba Uğur Şarlak da benim biricik şehit oğlum diyerek ağladı. Baba Şarlak, yakınlarının boynuna sarılarak, "Beni yalnız bırakmayın." diyerek gözyaşı döktü. Şehit annesi Gülderen Şarlak'ın, Manavgat Çağlayan İlköğretim Okulu'nda matematik öğretmeni, babanın ise Şelale Caddesi'nde butik işletmeciliği yaptığı belirtildi. Gülderen-Uğur Şarlak çiftinin şehit üsteğmen yanısıra İzmir'de öğretmenlik yapan Çiğdem isimli bir kızları olduğu belirtildi. Şehit ailesinin, Bahçelievler Mahallesi'nde oturduğu apartman Türk bayrakları ile donatıldı. Bir ambulans, şehit ailesinin rahatsızlanmasına karşı evinin önünde hazır bekletiliyor .