Elde Var Hayat 64. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

TRT ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Elde Var Hayat 64. Bölümüyle 7 Nisan Cumartesi akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Elde Var Hayat 64. Bölüm özeti ve fragmanı...

Elde Var Hayat 64. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Elde Var Hayat 64. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Sınav stresini atmak için evlerini boyamaya karar veren çocuklar, bunu bir şenliğe çevirirler. Yeliz 'in evden kaçışı, annesini fena halde endişelendirmiştir. Yeliz 'in çaresizliği, evlerine sığındığı arkadaşlarının başını yakar.

Caner, Çağlar, Ömer, Yetkin ve Seyfi, YGS 'den bir gece önce büyük bir şok yaşarlar. Sabah, hayatlarının bu ilk önemli sınavına girip giremeyecekleri belirsizdir.

Kenan, artık karar vermiştir. Hazırlığını yaptığı bir organizasyonun ardından Elif 'e evlenme teklif edecektir. Ancak Elif 'in büyük bir sıkıntısı vardır. Metin, Yüksel 'le çıktıkları yemekte onu hayatında ilk kez bu kadar farklı görür. Öyle ki, neredeyse Yüksel 'i hiç tanımadığına kanaat getirir.

Salih, oğluna yakınlaşma çabalarında kararlıdır. Ancak bunda epeyce geç kalmıştır. Bahadır 'ın babasına olan birikmiş öfkesi ikisinin de işini güçleştirecektir.

Elde Var Hayat, 7 Nisan Cumartesi TRT 1 'de…