Adını Feriha Koydum 59. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların fenomen dizisi Adını Ferihya Koydum 59. Bölümüyle 4 Mayıs Cuma akşamı Show Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Adını Ferihya Koydum 59. Bölüm özeti ve fragmanı...

Adını Feriha Koydum 59. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Adını feriha koydum dizisinin bu haftaki bölüm özeti: 

Feriha ile tartışan Rüya bebeğini doğuruyor. Erken doğum sonucu dünyaya gelen Rüya'nın bebeğinin sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır ve acil bebeğe kan verilmesi gerekmektedir.

Rüya'nın doğum yaptığını öğrenen Emir'de ne yapacağını şaşırmış durumda. Bir yandan baba olmananın heyecanı bir yanda sevdiği kadın ve karısı Feriha'nın bu olaya tepkisi Emir'i her geçen gün daha büyük bir çıkmaza sokmaktadır.

Feriha'da gördügü olayala karşısında adeta şoka girmiştir. Hastenede Rüya'nın bebeği küvez içerisinde Feriha'nın önünde geçerken Feriha, küvezin üzerinde yazan 'Sarrafoğlu' yazısını görünce adeta yıkılır... Feriha, artık kendini tamamen fazlalık hisseder.

Rüya'nın doğum yaptığını öğrenen Emir ve Rüya'nın annesi hastane koşar. İki kadın orada Feriha'yı görünce sinirden çılgına dönerler. Rüya, erken doğum yaptığı için Rüya'nın annesi Feriha'yı suçlar. Feriha'yı hastaneden uzaklaştırmak için ellerinden gelen herşeyi yaparlar...