Bakan Şahin 'cin Aralığı'ndan Geçip Mani Söyledi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Bursa'da tarihi Cumalıkızık köyünü gezdi.

Bakan Şahin 'cin Aralığı'ndan Geçip Mani Söyledi
Bir insanın zor geçebildiği 'Cin Aralığı'ndan geçen Şahin, köy muhtarı Ahmet Kuş için de mani söyledi.

İki gündür Bursa'da çeşitli temaslarda bulunan Bakan Şahin, bugün 700 yıllık Cumalıkızık köyünde kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası köyü gezen Şahin, köylülerle sohbet etti. Köy meydanında çeşitli gıdalar satan kadınlarla sohbet eden Şahin, 'Cin Aralığı' diye tabir edilen yerden geçti. Bir insanın zor geçebileceği genişlikte olan aralıktan geçen Şahin'e, gezi sırasında Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Yıldırım Kaymakamı MehmetYapıcı, eski milletvekili Ali Kul ile çok sayıda partili eşlik etti.

"BU ŞİFALI OTLARI ÖNCE SİZ İÇİN"

Ali Kul'un köylü bir kıza, "Kızım neden moralin bozuk?" demesi üzerine tezgaha yaklaşan Bakan Şahin, kızın annesinin, "Yerimizi değiştirdiler, moralimiz bozuk" sitemiyle karşılaştı. Tezgahtaki şifalı otları gören İdris Naim Şahin, "Bunlar can sıkıntısına ve sinire de iyi gelir. Önce siz kaynatın için" dedi.

Köy meydanından ayrıldığı sırada Cumalıkızık Muhtarı Ahmet Kuş ile vedalaşan Şahin'in, "İlkbahar yaz, sonbahar kış, Cumalıkızık Muhtarı Ahmet Kuş" şeklinde mani uydurması dikkat çekti.

Bakan Şahin, köy ziyaretinin ardından Yıldırım ilçesi Prof. Tezok Caddesi'nde aile dostu olan Ahmet ve Ali Kara kardeşlerin fotoğraf dükkanını da ziyaret etti. Ali Kaya, daha önce seçim fotoğraflarını çektiği Bakan Şahin'in fotoğrafını bu kez stüdyoda çekti

Ziyaret sonrası yan taraftaki çay ocağına geçen Şahin, çay içerek vatandaşların dertlerini dinledi. Yolun karşısındaki Bursaspor Taraftarlar Derneği temsilcisine, "Biz burada da taraftarız" diyen Şahin, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen Bursaspor'u tebrik etti.

Bir genç, Bakan Şahin'den Başbakana selam söylemesini istedi. Şahin, ismini sorduğu gençle bir süre sohbet etti. Şahin, çay ocağındaki bir gence de, "Gel kardeşim, elini ver bana, ye, iç, gül, oyna" dedi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Merinos Parkı'ndan polis helikopteriyle İstanbul'a hareket etti. Helikopterin kalkışı sırasında Şahin'i uğurlayan protokol üyeleri zor anlar yaşadı .
Kaynak: İHA