Hıdrellez Kültür-bahar Bayramı Kutlama Programı Görüşüldü

Hıdrellez Kültür-Bahar Bayramı Kutlama programı toplantısı Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan başkanlığında yapıldı.

Hıdrellez Kültür-bahar Bayramı Kutlama Programı Görüşüldü
İl Kutlama Komitesinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan, “6 Mayıs tarihinde kutlanacak olan Hıdrellez Kültür-Bahar Bayramı ile ilgili kutlama programını görüşmek için toplanmış bulunuyoruz. Hıdrellez kutlamalarında geleneksel değerleri göz önünde bulundurarak, çocuk ve gençler başta olmak üzere geniş katılımın sağlanması amacındayız. Bu doğrultuda Manisa’da halkın geniş katılımıyla, özellikle çocuk ve gençlere yönelik piknik ve kır şöleni gibi etkinlikler ile geleneğin özüne uygun dolu dolu yaşanması arzusundayız. Birlik beraberlik, hoşgörü, yardımlaşma ve doğa sevgisi temalarının öne çıkması için etkinliklerimiz olacak” dedi.

Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan’ın konuşmasından sonra İl Kutlama Komitesi Hıdrellez Kültür-Bahar Bayramı Kutlama programında görev alacak olan kurum ve kuruluşların görev dağılımı konusunda görüş alış verişinde bulundular .
Kaynak: İHA