Yenifakılı'ya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yapılacak

Yenifakılı Eğitimi Destekleme Derneği tarafından yaptırılacak olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul binası ile öğrenci yurdu ve lojmanların protokolü, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ile Dernek Başkanı Mustafa Karacabay tarafından törenle imzalandı.

İmza törenine, Yenifakılı Kaymakamı Selami Kaya, Belediye Başkanı Hüseyin Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Cevdet Aslan, Bektaşlı Beldesi Belediye Başkanı Ünal Bulut, Yenifakılı Eğitimi Destekleme Derneği Başkanı Mustafa Karacabay ve Dernek Başkan Yardımcısı Abdullah Güler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, törenin ardından yaptığı açıklamada, Yenifakılı ilçesiyle ilgili çalışmanın 2010 yılı sonlarında başladığını ve bu günlere kadar gelindiğini söyledi.

Öğrencilerin yüksek öğrenime yakışır bir şekilde eğitim öğretim göreceklerine inandığı için böyle bir protokole imza attıklarını belirten Uçar, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Yenifakılı Eğitimi Destekleme Dernek Başkanı Mustafa Karacabay ise, ilçeye yapacakları Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun eğitim alanında Yenifakılı'yı şahlandıracağını kaydederek ''Yeni yatırımlara da kucak açacağız. Yenifakılı daha iyi hizmetlere layıktır. Meslek yüksekokulumuzu da inşallah bu ekiple birlikte yapacağız. İlçemize yapacağımız Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binamızı her şeyi ile tamamlayarak rektörümüze anahtarını teslim eder, biz de öğrencilerimizi orada kucaklayarak eğitime devam ederiz'' dedi.

Kaynak: AA