Natalie Portman Ve Johnny Depp Aynı Video'da!

The Beatles grubunun efsanevi solisti Paul McCartney, 2012 yılının Şubat ayında piyasaya çıkardığı "Kisses On The Bottom" albümünde yer alan "My Valentine" isimli şarkısını kliplendirdi.

Natalie Portman Ve Johnny Depp Aynı Video'da!
Efsanevi The Beatles grubunun yıllara meydan okuyan solisti Paul McCartney’in, 2012 Şubat ayında piyasaya sunduğu Kisses On the Bottom albümünde yer alan “My Valentine”, aynı zamanda ünlü müzisyenin yönetmenlik konusundaki iddiasını da ortaya koyuyor. Üç farklı şekilde çekilen videoların ilki Johnny Depp, diğeri Natalie Portman ve orijinali ise her iki ünlü ismin hayranlarına hitap ediyor.

Johnny Depp’in solo olarak yer aldığı klibin gitar solosu da bizzat Johnny Depp tarafından çalındı ve canlı olarak kaydedildi. Klibin orijinal versiyonunda gitar sololarını çalan isim ise yine bir efsane müzisyen; Eric Clapton. “My Valentine” ve “Only Our Hearts” şarkıları dışında albümde yer alan diğer parçalar ise Paul McCartney’in çocukluk çağında severek dinlediği, hayatında yer etmiş şarkılardan oluşuyor.

Oscarlı yönetmenden destek


“My Valentine”ın bir diğer özelliği ise işitme engelliler için yapılmış olması. Klipte Johnny Depp ve Natalie Portman işaret dilini kullanarak şarkının sözlerini anlatıyor. 35mm ile çekilen klip için Paul McCartney ile iş birliği yapan isimler arasında Inception ve Dark Knight gibi filmlerin Oskar ödüllü Görüntü Yönetmeni Wally Pfister, editör Paul Martinez ve prodüktör Susanne Preissler yer alıyor.

Müzik dünyası ve Hollywood premier için bir araya geldi

14 Nisan’da premieri yapılan klibin özel gösterimi Paul McCartney’in eşi Stella McCartney’in Los Angeles’da bulunan mağazasında yapıldı. Özel gösterimin davetlileri de uzun süre konuşulacak kadar özel isimlerden oluştu.

Davette; Orlando Bloom, Jordana Brewster, Julie Delpy, Zooey Deschanel, Jane Fonda, Foo Fighters grubundan Dave Grohl ve Nate Mendel, Woody Harrelson, Joan Jett, Quincy Jones, Miranda Kerr, Jason Lewis, Lykke Li, Chris Martin, Jayma Mays, Gwyneth Paltrow, Richard Perry, James Ransone, Amy Smart, No Doubt grubundan Gwen Stefani ve Tony Kanal, Kristen Stewart, Rumer Willis ve Reese Witherspoon gibi isimler yer aldı.