Çökeler Köyüne Yardımlar Sürüyor

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesi Çökeler Köyü'nde çıkan yangında evleri yanan dört aileye Bolu Belediyesi tarafından giyim yardımında bulunuldu.

Geçtiğimiz hafta Çökeler köyünde şiddetli fırtına nedeniyle elektrik direği samanlığın üzerine devrilmiş ve çıkan yangında 4 ev, 8 ağır, 7 samanlık ile 4 büyükbaş hayvan telef olmuştu. Evleri yanan ve içerisinden hiçbir eşyalarını kurtaramayan ailelere Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hayır Çarşısı’ndan yardımda bulunuldu. Mağdur aileler Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı’na gelerek raflardan beğenip, bedenlerine uygun olarak aldıkları giysilerle sosyal tesislerden mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da çıkan yangında evleri yanan ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Zor bir durum. Allah sabırlar ihsan etsin. Biz Bolu Belediyesi olarak mağdur ailelerimize bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her türlü ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz imarethaneyi oluştururken ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışı ile kurduk. Bu anlayışla da veren elle alan eli bir araya getirerek ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA