Kumrulular Derneği'nde Yeni Başkan Faruk Hatipoğlu

Kumrulular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa oy birliğiyle Avukat Faruk Hatipoğlu seçildi.

Kumrulular Derneği'nde Yeni Başkan Faruk Hatipoğlu
Derneğin genel kurul toplantısına Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 2011 genel seçimlerinde Ordu milletvekili adayı olan Mustafa Çaya ile eski yöneticiler ve dernek üyeleri katıldı.

Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantıda ayrıca İstanbul'da okuyan öğrencilere bursları verildi.

Görevi Avukat Faruk Hatipoğlu'na devreden eski başkan Osman Dinleyici, Hatipoğlu'na başarılar diledi. Yeni dönemde önemli ve büyük görevlerin kendilerini beklediğini dile getirenHatipoğlu, 'Ekibim ve ben bu göreve layık görüldük. Sizlerin de desteğiyle büyük işler başarmak istiyoruz. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum ' diye konuştu

Kumrulular Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kumrulular Pikniği ise 3 Haziran 2012 Pazar günü gerçekleştirilecek. Kemerburgaz'da yapılacak olan piknik, sanatçılar ve eğlence programları ile renklenecek. Pek çok Ordulu yerel yönetici ile siyasilerin de katılacağı program her yıl olduğu gibi bu yıl da televizyondan canlı yayınlanacak. Yeni yönetim, organizasyon hazırlıkları için şimdiden çalışmaya başladı.

Kumrulular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetim kadrosu şöyle: 'Avukat Faruk Hatipoğlu, Gökhan Taran, Necati Susam, Rekabi Yakışır, Celal Zengince, Ayın Bep, Adem Eyüpoğlu, Hamdi Ağaca, Sami Eğilik, Osman Ateşli, Özcan Öçek, Şakir Dil, Nurettin Geyikçeli, Musa Dere, Murat Peru, Metin Tan, Murat Sıra, Memduh Caba, Ferda Talu, Murat Ellici '
Kaynak: İHA