Turkuaz’da Muhteşem Gece

Ünlü sanatçı Hamiyet memleketi Balıkesir'de sahne aldı.

Turkuaz’da Muhteşem Gece
Sahipliğini iş adamı Adnan Gencer’in yaptığı Turkuaz Restaurant’da sahne alan Tamer Öztoprak ve Hamiyet, davetlilere müzik ziyafeti çekti. Savaştepe yolu 7. kilometrede Organize Sanayi Bölgesinin yanında hizmet veren Turkuaz Restaurant’ta Balıkesirli ses sanatçıları Tamer Öztoprak ile Hamiyet'i konuk etti. Birbirinden güzel şarkılarıyla davetlileri coşturan sanatçılar, sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti.

Çok sayıda davetlinin katıldığı geceye ev sahipliği yapan Turkuz Restaurant'ın sahibi Adnan Gencer, Balıkesir’de sosyal hayatı hızlandırmak ve görsel bir hava oluşturmak amacıyla her ay ünlü sanatçıları Balıkesir’de ağırlayacaklarını açıkladı.

Adnan Gencer, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri de canlı müzik programlarıyla müşterilerine hizmet verdiklerini, pazar günleri de açık büfe kahvaltı hizmeti ile Balıkesirlilerin ve tüm vatandaşların hizmetinde olduklarını söyledi.

Ünlü sanatçı Hamiyet assolist olarak katılıdğı gecede şarkılarıyla geç saatlere kadar sahnede kaldı, davetlileri eğlendirdi .
Kaynak: İHA