İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Elmalı ve Kaş İlçelerinde Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, dağ köylerinde devam eden ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak Elmalı Kaymakamı Murat Çekmen'i makamında ziyaret eden Karaçay, buradaki kısa süreli toplantının ardından Kaymakam Çekmen ile Kaş'a bağlı Uçarsu mevkisindeki Yeşilgöl'de incelemelerde bulundu.

İçme suyu konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyleyen bölge sakinlerinin taleplerini dinleyen Karaçay, Yeşilgöl'den boru hattı döşenerek içme suyu elde edilmesi amacıyla çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Elmalı Kaymakamı Çekmen ve beraberindekilerle dağ köylerini de ziyaret eden Karaçay, Yılmazlı köyünde vatandaşlarla sohbet etti. Faruk Karaçay, geçen yıl çalışmalarına başlanan Dereköy ile Yörenler köyü arasındaki 4,5 kilometrelik stabilize yolun tamamlandığını, Dereköy'den Macun köyüne kadarki 2,5 kilometrelik kısmının da bu yıl bitirileceğini söyledi.

İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Dairesi ile Tarım ve Altyapı Hizmetleri Dairesi Başkanı Mesut Aksoy'un da eşlik ettiği gezilerde Karaçay, son olarak Elmalı ilçesinde İl Özel İdaresi'ne ait bakımevini ziyaret ederek, görevli personelin sorunlarını dinledi .
Kaynak: AA