Babam İçin 20. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Babam İçin 20. Bölümüyle 29 Nisan Pazar akşamı Fox Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Babam İçin 20. Bölüm özeti ve fragmanı...

Babam İçin 20. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Babam İçin dizisinin 20. bölüm özeti:

Orhan’ın hastalığını öğrenen aile şok içindedir, herkes Nimet’in kendini kaybetmesinden endişelinirken en dirayetli Nimet çıkar ve herkese teselli verir. Nimet çocuklarını karşısına alıp bu hastalığı hepbirlikte yenmeleri gerektiğini kendi güzel anlatımı ile ifade eder. En önemli konu para nereden bulunacaktır?

Nimet, bu konuda Nurten’den medet umar ama para hiç akla gelmeyecek birinden gelir. Osman ile Ali’nin buluşmasına yalnız kalmaktan korkan Neslihan da katılır. Ali’nin ilginçlikleri geceye damgasını vurur.

Kadir, yaptığı sürprizlerle Özlem’in aklını çelmeye çalışmaktadır. Ali ile Dila’nın yemeğe çıkacaklarını öğrenen Alpay kıskançlığından Ali’ye sarar. Alaz’dan babasının hastalığını öğrenen Coşkun yıkılır ve babasına koşar.

Orhan ve Nimet, Öykü’nün evlerine geri dönmesini ister. Ancak Öykü Eliaçık ailesine tekrar katılabilecek mi? Alpay ve Tülin’in nikah günü gelip çatmıştır ancak Tülin ve tüm davetlileri şok edecek bir nikah günü olacaktır.