Devrek Müftü Vekilinden Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret

Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin 1441. yıldönümü nedeniyle Devrek İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikler başladı.

Devrek Müftü Vekilinden Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret
Tüm İslam dünyasında olduğu gibi Zonguldak’ın Devrek İlçesinde de sevgili Peygamber efendimizin dünyaya teşriflerinin 1441. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin ilkine ziyaretlerle başlandı. Devrek İlçe Müftü Vekili Vaiz Ekrem Özcan ve müftülük görevlileri tarafından Devrek Kaymakamı ve Devrek Belediye Başkanı makamlarında ziyaret edilerek düzenlenen etkilikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam ve Belediye Başkanına düzenlenen ziyaretle ilgili bilgi veren Vaiz Ekrem Özcan,” Malumunuz 2012 yılının Kutlu Doğum Haftasının etkinliklerine başlamış bulunuyoruz. Müftülük olarak görevli arkadaşlarımızla birlikte Kaymakamımızı ve belediye Başkanımızı makamlarında ziyaret ederek düzenlenecek olan etkinlikler ile ilgili kendilerine bilgiler verdik “ dedi.

Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner ise,”Bende nazik ziyaretlerinden dolayı müftü vekilimize ve görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sene programlarda ana tema “Sözde Değil Özde Kardeşlik” Kardeşlik hukuku işlenerek inşallah Peygamber efendimizin hep birlikte doğum yıl dönümünü anacağız. Arkadaşlarımız güzel program organizasyonu hazırlamışlar ilçemizde ve beldelerimizde hafta süresince kendilerini tebrik ediyorum. Hem dinimizin kardeşlikle ilgili olan temalarını hem de insanımıza aktarmış olacağız. Peygamber efendimizin kardeşlik hukuku ile ilgili İslam kardeşliği öğretisini, Hz Peygamber’in hadisi şeriflerini işlemek suretiyle Peygamber efendimizin doğum yıldönümünü kutlayacağız. Ben hafta süresinde programa destek veren tüm müftülük personeline ve emeği geçeceklere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA