Mor Menekşeler 24. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

TRT ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Mor Menekşeler 24. Bölümüyle 13 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İşte Mor Menekşeler 24. Bölüm özeti ve fragmanı...

Mor Menekşeler 24. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Mor Menekşeler dizisinin bu haftaki bölüm özeti:

Necip 'in muammalı ölümü üzerine Kabadayı Akif ve Payidar, ailenin nasıl kandırıldığını anlar ve çetenin peşine düşer. Çok geçmeden işin ucunda Akbulut'un olduğu ortaya çıkar, üstelik cinayetler ve kumpas bu ölümle sınırlı değildir. Kendilerini kahredecek bir sürprizle daha karşılaşacaklardır. Bu arada Fakir Şükrü ile Dedo arasında gelişen kamplaşma giderek büyümektedir.

Fakir Şükrü, Kabadayı Akif ile Dersimli Cemali arasındaki gerilimden rahatsızdır, Cemali'yi karşısına almak istememektedir. Dedo, bu çetrefilli durumdan faydalanmak niyetindedir.

Hayali Ömer, Cevriye'nin evliliğin arifesine gelmesinden dolayı buruklaşır ve unutmak için kendini işe verir. Kabadayı Akif, Akbulut'un peşindeyken sadece Cemali'yle değil Hayali Ömer'le de karşı karşıya gelir.

Yanarateş Rezzan'ın da dahil olduğu bir pavyon kavgasında iki eski dost, canlarını kastetme raddesine gelirler. Yaşananlar, Hayali'yi katılaştırırken Kabadayı'yı giderek yalnızlaştıran yeni bir süreci başlatacaktır.

Mor Menekşeler(24.Bölüm), 13 Nisan Cuma TRT 1 'de…