Hemşin Belediyesi Faaliyet Raporu Onaylandı

Hemşin Belediye Başkanlığı 2011 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi'nce onaylandı.

Belediye Meclis toplantısında Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar tarafından mali tablo ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Belediye faaliyet raporu, daha sonra yapılan oylamada oy çokluğu ile onaylandı.

Belediye Başkanı Bekar, yaptıkları bazı çalışmaların geçen yıl başlayıp bu yıl devam ettiğini, yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Mevcut mali imkanların elverdiği ölçüde en iyi hizmeti üretmek için çaba gösterdiklerini ifade eden Bekar, ''Su ve kanalizasyon projeleri ile Kentsel Yenileme Projesi için talep ettiğimiz para, ilgili mercilerden temin edildi. Meclis üyelerine de yapıcı eleştiri ve görüşlerini paylaşarak çalışmalara verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Bütün çabalarının hemşehrilerinin ortak değeri olan Hemşin'i layık olduğu güzelliklere ulaştırmak olduğunu vurgulayan Bekar, şunları söyledi:

''Sonunda başarılı oluruz, olamayız, o ayrı konu. Zamanı gelince onun takdiri halkımızca yapılır. Ancak samimiyetle, ayrım gözetmeden hizmet verme ilkemizden bir adım sapmadığımızın bilinmesini isteriz. Bunun aksini söyleyenler ya doğru yerden bilgilenmiyorlar, ya da iyi olmayan niyetlerini dışa vuruyorlar. Ama bizim kimseye karşı kızgınlığımız, kırgınlığımız ve ön yargımız yok. Çünkü bizim bütün gayemiz hak için, halk için hizmettir.' '
Kaynak: AA