Çayıralan MYO Binasını İş Adamı Eryılmaz Yaptıracak

Hayırsever iş adamı Hüseyin Eryılmaz, Çayıralan ilçesine meslek yüksekokulu yaptıracak.

Okul binasının yapımına ilişkin protokol Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar ile hayırsever iş adamı Hüseyin Eryılmaz tarafından imzalandı.

Prof. Dr. Tamer Uçar, törende, Çayıralan'da meslek yüksek okulu kurmak için çok daha güçlü adımlar atmaya başladıklarını ifade ederek, ''Çayıralan'daki bu birlik ve dayanışmayı görmekten biz de Son derece mutluyuz. Kaymakamımız, belediye başkanımız, siyasilerimiz, hayırseverlerimiz hepsi bir araya gelerek Çayıralan'da yüksekokul kurma yönünde iradelerini sergilediler. Bugün de hayırsever iş adamımız sayın Hüseyin Eryılmaz'ın katkıları ile çok daha kısa sürede okul binasının bitirilmesi yönünde adım atmış olduk. Bu adımın tarihi bir adım olduğunu düşünüyorum. Hem hayırseverlerimize hem de katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Hayırsever iş adamı Hüseyin Eryılmaz ise Çayıralan Meslek Yüksekokulu binasının mayıs ayı Sonunda temelini atacaklarını belirterek ''Okul binamızı eksiksiz bir şekilde üniversitemize teslim edeceğiz. Bundan Sonra da yatırımlarımız devam edecek'' dedi.

Protokol imza törenine, Çayıralan Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Belediye Başkanı Çakmak Çetin ve Çayıralan Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Süleyman Kandemir, katıldı .
Kaynak: AA