Merakla beklenen Orçun'un Pamela'yla öpüşme sahnesi yayınlandı

Kanal D ekranlarında kahkaha fırtınaları estiren ve gün geçtikçe fenomenleşen dizisi Yalan Dünya'nın ekrana gelen son bölümünde Pamela Anderson rüzgarı esti. Aykırı ve garip davranışları kadar çevresine olan kayıtsızlığı ve ilgisizliği ile dikkat çeken Orçun'un öpüşme hayali gerçek oldu.

Merakla beklenen Orçun'un Pamela'yla öpüşme sahnesi yayınlandı
Dizinin sevilen karakteri Orçun nihayet muradına erdi. Yalan Dünya'da merakla beklenen sahne dizinin son bölümünde ekranlara geldi.

Bir reklam filmi için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü star Pamela Anderson, Kanal D'nin sevilen komedi dizisi 'Yalan Dünya 'da konuk oyuncu olarak yer aldı. Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı dizi için kamera karşısına geçen Anderson'un kız hastası Orçun'u öptüğü sahneler diziye damgasını vurdu.

Film festivali nedeniyle yabancı oyuncu ve yönetmenler Cihangir 'e akın eder. Hollywood 'un seksi yıldızı Pamela Anderson da film festivali için İstanbul 'dadır. Üstelik yolu Yalan Kafe 'ye düşer. Bora ve Emir de herkes gibi Pamela 'yı görüp onunla tanışabilmek için kafeye gider. Büyük hayallerle kafeye giden ikili, Pamela'yı Orçun'la oldukça şaşırırlar. Çünkü Anderson 'la herkesten önce Orçun tanışmıştır bile. Bora ve Emir'in sihirli olduğuna inandıkları gömlek ise artık Orçun'un üzerindedir.

Aykırı ve garip davranışları kadar çevresine olan kayıtsızlığı ve ilgisizliği ile dikkat çeken Orçun'un öpüşme hayali gerçek oldu. Seksi yıldız Pamela Anderson, peşinde bir çok erkek olmasına rağmen öpüşmek için Orçun'u tercih etti.

Orçun'un Pamela Anderson'la öpüşmesi sosyal medyada da geniş yer buldu.
.

BEYAZ GAZETE