Milletvekili Tayyar'dan Gece Yarısı Ziyaretleri

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şehitkamil İlçesi’nde gece yarısı ziyaretleri yaparak, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Milletvekili Tayyar'dan Gece Yarısı Ziyaretleri
Milletvekili Şamil Tayyar, beraberinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte, Şehitkamil ilçesinde bulunan Aydınlar Mahallesi 'ne gece ziyareti yaparak, mahalle halkıyla bir araya geldi. Tayyar 'ın ziyaretinde özellikle mahalle temsilcisinin evi tercih edilirken, ziyarete ayrıca mahalle sakinleri ve mahallenin ileri gelenlerinin yoğun katılım gösterdiği dikkat çekti.

Sohbette Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın sağlık durumunun sorulması üzerine Milletvekili Şamil Tayyar da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın sağlık durumunun oldukça iyi olduğunu söyledi.

Medyada çıkan haberlere itibar edilmemesini isteyen Tayyar, “Başbakanımız oldukça iyi. Daha da iyi olacak” dedi.Ziyarette, mahalle sakinleri ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'a bol bol dua ettiklerini söylediler. Milletvekili Şamil Tayyar ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu 'nun mahalle ziyaretlerinde ayrıca, Gaziantep 'in ve Türkiye 'de son günlerde cereyan eden güncel meseleler de ele tartışıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bu tür ziyaretleri sıklaştıracaklarını belirterek, önümüzdeki günlerde de Şahinbey ilçesinde bir mahalleyi ziyaret edeceklerini söyledi. Tayyar, “Halkla iç içe olmak, onlarla sohbet etmek dertleşmek, inanın çok güzel. AK Parti 'nin iktidar sırrı da işte burada yatıyor” dedi.
Kaynak: İHA