Flash Forward 1. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Atv ekranlarının yabancı dizisi Flash Forward 1. Bölümüyle Atv ekranlarda yayınlandı. İşte Flash Forward 1. Bölüm özeti ve fragmanı...

Flash Forward 1. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Atv ekrnalarının yeni dizisi Flash Forward 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen dizi Flash Forward'ın 1. Bölüm özeti:

Los Angeles'ta öncekiler gibi sıradan bir gündür. FBI ajanı Mark Benford ve ortağı, Demetri Noh, Patronları Stanford Wedeck ve iş arkadaşı Janis Hawk tarafından yönetilen, sıkı bir araba takibinin ortasındadır.

Mark'ın eşi Dr. Olivia Benford bir ameliyatın ortasındayken, diğer yanda Dr. Bryce Varley hastalarından biri için hayati bir karar vermek üzeredir. Mark'ın arkadaşı Aaron Stark, enerji nakil hattında ve yerden bir hayli yüksekte çalışmaktadır. Mark'la Olivia'nın kızları Charlie'nin bakıcısı Nicole Kirby ise erkek arkadaşı ile tutkunun doruklarındadır.

… ve aniden, hiçbir uyarı olmaksızın, dünya üzerindeki herkes, 29 Nisan 2010 tarihine, kendi geleceklerine, 2 dakika 17 saniye süren bir yolculuğa çıkar. Yaşanan bu öngörü, kimileri için gelecekleri adına mutluluk ve umut vaad etmektedir, kimileri içinse şaşırtıcı derecede beklenmediktir. Pek azı içinse, o tarihte bir gelecek dahi görünmemektedir…

Mosaic Collective adlı bir internet sitesi, insanlara, öngörülerinde yaşadıklarını tarihsel olarak kayda geçirme şansı sunar. Böylece dünyanın dört bir yanı tek bir çatı altında toplanabilecektir. Ve buradaki kayıtlar, Mark ile çalışma arkadaşlarına, bu kararmanın sebeplerini gün ışığına çıkarmak adına yol gösterecektir.

Kaderlerinin ne olduğunu bilmek, herkesin yaşamını bir anda alt üst eder ve şimdiye dek cevabı hiç düşünülmemiş soruları ortaya atar: Kaderi değiştirmek mümkün müdür? Ve birinin değişen kaderi, diğerlerinin de alınyazısını etkiler mi?