Nurhak Kaymakamlığından Muhtaç Ailelere Yardım Eli

Nurhak Kaymakamlığı ilçe genelinde ekonomik durumu iyi olmayan ve tamire muhtaç durumda evlerde ikamet eden 17 ailenin evini tamir ettirdi.

Nurhak Kaymakamlığından Muhtaç Ailelere Yardım Eli
Ayrıca Kaymakamlık tarafından 10 aileye konteyner ev yaptırılıyor. Nurhak Kaymakamlığı örnek bir çalışmaya imza atıyor. İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat, hazırladıkları bir proje ile tamir ve bakıma muhtaç 17 evin elden geçirildiğini ve ev ihtiyacı olan 10 aileye konteyner ev yaptırdıklarını belirtti.

Fırat, “İlçe Kaymakamlığımız tarafından hazırlanan bir proje İçişleri Bakanlığı tarafından kabul edildi. Proje ile ekonomik durumu iyi olmayan 17 ailenin evi elden geçirildi ve ikamet edilir hale getirildi.” diye konuştu.

Kaynağın proje ile karşılandığını anlatan Fırat, “Bize başvuran ya da yerinde tespit ettiğimiz evlerde bakım yaptırdık. Mutfağı olmayana mutfak, lavabosu olmayana lavabo yaptırdık. Evlerin sahipleri oldukça mutlu. Biz de onların mutluluğuyla mutlu olduk.” ifadesini kullandı.Ayrıca evi olmayan 10 aileye de konteyner hazırladıklarını hatırlatan İlçe Kaymakamı Fırat, "Konteynerlerin 6’sı hazır, 4'ü kısa süre sonra tamamlanacak. Hepsi tamamlandığında muhtaç ailelere paylaştıracağız. Tüm bu çalışmalar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize ediliyor." bilgisini verdi .