MHP Kahramanmaraş Kongresi Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Kongresi yapıldı.

MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede, yaklaşık 10 senedir Türkiye'nin derin uçurumlara sürüklendiğini öne sürdü, yönetim iradesinin başka başkentlerin yörüngesine oturtulmaya çalışılmasını kaygı verici şekilde izlediklerini belirtti.

İktidarın terörle mücadele yerine müzakere yolunu seçtiğini ileri süren Bayraktar, ''Yüreği Türkiye için çarpanların, gönlü milletimizle olanların hareketsiz kalamayacağı, tepkisiz duramayacağı, sessiz bekleyemeyeceği ağır tahriklerle karşı karşıyayız'' dedi.

Bayraktar, gelinen noktada MHP'ye büyük ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, partiye gönül verenlerin birlik ve beraberliklerini muhafaza etmelerini istedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dededoğlu ise parti kongrelerinin ''bayram günü'' olduğunu vurgulayarak, MHP Kahramanmaraş teşkilatının birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla salonları doldurduğunu kaydetti.

Dedeoğlu, kendi vatanında güçlü olamayan ülkelerin başkalarının boyunduruğu altında yaşamaya mecbur olduğuna işaret etti.

Milletvekillerinin hem Türkiye'ye hem de seçildiklerin bölgelere karşı sorumluluklarının bulunduğunu belirten Dedeoğlu, seçildiği günden bu yana 750 araştırma, yazılı ve sözlü önerge verdiğini ve her zaman şehrin sorunlarının takipçisi olduğunu ifade etti.

Divan başkanlığını MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Mehmet Nacar'ın yaptığı kongrede, Mustafa Bastırmacı ve Mehmet Daşoğlu adaylıklarını açıkladı .