Belediye Başkanları Dörtdivan’da Buluştu

Bolu merkez ve ilçelerde görev yapan AK Partili Belediye Başkanları her ay düzenledikleri Belediye Başkanları Toplantısı'nı bu ay Dörtdivan’da gerçekleştirdi.

Belediye Başkanları Dörtdivan’da Buluştu
Dörtdivan Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı toplantının öncesinde Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman tarafından misafirlere Öğretmenevi’nde yemek ikram edildi. Yemekten sonra Dörtdivan’daki çalışmaları yerinde gören belediye başkanları daha sonra toplantıya başlamak üzere belediye binasına geçti.

Her ay düzenli şekilde yapılan “Bolu AK Partili Belediye Başkanları Toplantısı”na, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Kıbrısçık Belediye Başkanı Kemal Aktaş, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Pazarköy Belediye Başkanı Ramazan Ablaş ve Mudurnu Eski Belediye Başkanı Metin Soygür katıldı.

Toplantı öncesi bir açılış konuşması gerçekleştiren Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Akman, “AK Partimizin geleneksel hale gelmiş olan toplantısına hoş geldiniz. Hepinize bu davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bizler belediye başkanları olarak bir araya gelerek hem ilimiz hem de ilçemizdeki sıkıntılarını tartışma fırsatı buluyoruz. Bu toplantıların Bolu’ya kazanç sağlayacağını umuyorum” dedi.

Sefer Akman’ın konuşmasının ardından tüm belediye başkanları görev yerlerindeki çalışmaları aktardı .