Ak Partili Belediye Başkanları Birecik'te Toplandı

AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları aylık istişare toplantılarının üçüncüsünü Birecik'te yaptı.

Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez koordinatörlüğünde bu ay 3'sü düzenlenen AK Partili belediye başkanları toplantısı, Birecik Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Eğilmez, AK Partili Belediye başkanlarıyla rutin olarak her ay toplandıklarını belirterek, ilçelerde yürütülen çalışmaları görüştüklerini, bu sayede belediyeler arasında tatlı bir rekabet ortamı oluştuğunu kaydetti.

Eğilmez, ayrıca Ayran Belediyesinin teklifi ile Birecik, Halfeti, Mezra, Argıl, Yukarı Göklü ve Ayran belediyelerinin bir araya gelerek ''Güney Fırat Katı Atık Belediyeler Birliği''nin kurulduğunu bildirdi.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı da her ay bir belediyede toplandıklarını hatırlatarak, amaçlarının hem ilçelerinin eksiklerini hem de yatırımlarla ile ilgili görüşmek olduğunu ifade etti.

Toplantıya, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yaslıca Belediye Başkanı Mustafa Karaçizmeli, Yaylak Belediye Başkanı İbrahim Halil Göçer, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay, Eyyüp Nebi Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım, Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş, Argıl Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek ile AK Parti il başkan yardımcıları Uryan Arusoğlu, İsa Kızıldemir ve partililer katıldı.