Kaos Örümcek Ağına Muhteşem Gala

Türkiye’nin en iddialı gerçek aksiyon denebilecek Türk filmi Kaos: Örümcek Ağı filminin gala gecesi yoğun bir katılımla Wings Cinecity Etiler Sineması’nda yapıldı.

Kaos Örümcek Ağına Muhteşem Gala
Filmin oyuncuları Gökhan Mumcu, Rojda Demirer, Cemal Hünal, Bora Akkaş, Ayça İnci, Selçuk Özer, Kazım Akşar, Levent Can ve yapımcı Murat Toktamışoğlu ile yönetmen Cem Gül 'ün tam kadro hazır bulundukları gecede, kalabalık bir davetli topluluğu filme yoğun ilgi gösterdiler.

GECEDEN NOTLAR:
Filmin galasına Rojda Demirer 'in daveti üzerine katılan Nebahat Çehre, genç oyuncuya övgüler yağdırarak, gişede başarılar diledi.

Bu özel gününde Rojda Demirer 'i sevgilisi Matmazel grubunun solisti Erhan Ünal yanlız bırakmadı.

Filmin başrol erkek oyucusu Gökhan Mumcu da galaya eşi Ceren Aksan Mumcu ile katıldı.

Cemal Hünal ise gala gecesine eşi Lale Cangal, babası Atilla Hünal ve annesi Viki Hünal ile birlikte katılarak tam bir aile saadeti görüntüsü verdi.

Filmin kadın başrol oyuncusu Rojda Demirer 'in kıyafetini modacı Nihan Buruk hazırladı. Buruk, filmde bir ajanı oynayan Demirer 'in kıyafetinin el bombası şeklinde tasarladığını ifade etti.

Filmin diğer kadın oyuncusu Ayça İnci geceye yanlız katıldı. Siyah min etekli elbisesinin üzerine giydiği siyah tülle bakışları üzerinde toplayan İnci 'Ben filmde sürprizlerden biriyim ' dedi.

Filmde birbirleriyle düşman iki tarafı oynayan Gökhan Mumcu ve Cemal Hünal, gerçek hayatta çok iyi iki dost olduklarını ve ailecek sürekli görüştükjlerini söylediler. Mumcu ve Hünal 'ın filmdeki gibi birbirlerine sürekli vurmaları ve bu şekilde şakalaşmaları dikkat çekti.

Filmde birlikte birçok aksiyon sahnesinde Rojda Demirer 'le oynayan Gökhan Mumcu, bir ara gazetecilerina elinden mikrofonu alarak partneriyle röportajı kendisi yaptı.

Gala alanının girişimde filmde yer alan kalaşnikof kullanan adamlardan iki tanesinin beklemesi dikkat çekti.

Filmin yapımcısı Murat Toktamışoğlu 'nun filmin reklam çalışmalarında farklı mecraları, farklı fikirlerle kullanmış olması galada sohbet konusu oldu.

Yönetmenliğini Cem Gül 'ün yaptığı Tolga Küçük 'ün yazdığı, Türkiyenin gerçek anlamdaki tek aksiyon filminde Gökhan Mumcu Sat Komandosu Yüzbaşı Mete