Fatmagülün Suçu Ne 68. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizilerinden olan Fatmagülün Suçu Ne 68. Bölümüyle 29 Mart Perşembe akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Fatmagülün Suçu Ne 68. Bölüm özeti ve fragmanı...

Fatmagülün Suçu Ne 68. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Fatmagülün Suçu Ne 68. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti:

Fatmagül ve Kerim 'in yüreğine su serpiliyor
Fatmagül ile Kerim, Mustafa 'nın hüküm giymesiyle biraz olsun rahat bir nefes alıyorlar ama yaşananlardan ötürü kaygıları tam olarak bitmiyor.

Fatmagül ile Kerim, Mustafa 'nın hüküm giymesiyle rahat bir nefes alırlar ama, diğer suçluların hala kaçak durumda olmaları, yaşanan huzursuzluğun tam anlamıyla bitmesine izin vermemektedir.

Selim 'le Erdoğan 'ın bilinmeze yolculukları çok zor şartlar altında devam ederken, Reşat Yaşaran da hapishane de zor günler geçirmektedir. Onun yokluğundan yararlanmaya çalışan Münir, gizli hesaplar peşine düşmüş, bu durumu kendi lehine kullanmaya başlamıştır.

Doğacak bebeğiyle yapayalnız kalan Asu, eski kocasının peşine düşmesiyle yeni bir tehditle karşı karşıya gelmiştir. Mustafa 'nın isteği üzerine hapishanede gerçekleşen görüşmede Asu, en büyük darbeyi alır.

Kerim ve Fatmagül, yollarındaki engeller birer birer ortadan kalktıkça birbirlerine daha çok yaklaşmaktadırlar. Erdoğan 'la Selim 'in yurt dışına kaçtıkları haberi geldiğinde de, onların da bir gün cezalarını çekeceklerine dair umutlarını inançla korumaya devam ederler.

Gül Mutfağı 'ndan kaçan Lodos 'u aramaya çıktıklarında, birden kendilerini hayallerini gerçekleştirecek yerde bulurlar.