Şefaatli Tapu Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Hizmet Açıldı

Yozgat’ın Şefaatli İlçesi Tapu Kadastro ve Tapu Sicil Müdürlükleri yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Şefaatli Tapu Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Hizmet Açıldı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün modernizasyon projesi kapsamında Yozgat 22. Bölge Müdürlüğüne bağlı Şefaatli Tapu Kadastro ve Tapu Sicil Müdürlüğü yeni hizmet binasına kavuştu. Tapu müdürlüklerinin açılışına Şefaatli Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, Şefaatli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Savcı, İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin ve ilçede görev yapan daire müdürleri katıldı.

İlçede daha önce ayrı yerlerde hizmet veren tapu sicil ve tapu kadastro müdürlükleri artık tek çatı altında vatandaşlara hizmet verecek.
Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, ilçeye yakışır bir hizmet binasının kazandırıldığını belirterek, "Vatandaşlarımız daha önce iki müdürlükte işleri olduğu zaman sıkıntı çekiyorlardı. Çünkü iki tapu müdürlüklerinin birbirlerine uzaklıkları bir kilometreyi geçiyordu. Artık hizmet binamızın tek çatı altında olmasıyla vatandaşlarımız rahatlıkla burada işlerini halledeceklerdir. Ben bu vesile ile tapu kadastro ve tapu sicil müdürlüklerimizin yeni hizmet binasının ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürü Ömer Şahingöz de yeni hizmet binasının ilçeye hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.
Açılış sonrası tapu kadastro ve tapu sicil müdürlüklerinde çalışan başarılı personele teşekkür belgesi verildi.