Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’dan Kütüphane Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Kütüphane Haftası dolayısıyla Fethiye Halk Kütüphanesi Müdürlüğünü ziyarette bulundu
Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte Fethiye Halk Kütüphanesi Müdürü Orhan Balcı’yı ziyaret etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’dan Kütüphane Ziyareti
Başkan Saatcı, kapıda öğrencilerin alkışlarıyla karşılandı. Her sene olduğu gibi kalabalık bir öğrenci grubunun karşılamasından sonra Saatcı, ilçe kütüphanesini gezdi.

Burada öğrencilerle kitapları inceleyerek kütüphane haftasının öneminden bahseden Başkan Saatcı, “Orhan Müdürüm her sene kütüphane haftasında ziyarete geldiğimizde bizi mahcup ediyor. Yine çocuklarımızla, çiçeklerle ve okurken gerçekten keyif aldığımız kitaplarla bizi karşıladı. Neticede tek gerçek dost, bilgiye ulaştıran en büyük etkenlerden biriside kitaptır. Kitap okuma alışkanlığı az olan bir ülkeyiz. İnşallah bu tip faaliyetlerle kitap okuma alışkanlığının Japonya, Almanya, Amerika gibi yükselmesi temennisiyle Kütüphane Haftasını kutluyorum” dedi.

Kütüphane Müdürü Orhan Balcı ise, “Ben Sayın Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Başkanım, kültür kurumlarına olan desteği bellidir. Kültürün insan yaşamına etkilerini hepimiz biliyoruz. Bu vesile ile Başkanımıza ve Belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu .