Çanakkale Şehitleri Fatsa’da Anıldı

Fatsa Kurs Okul ve Talebelerine Yardım Derneği, Çanakkale şehitlerini anma programı düzenledi.

Çanakkale Şehitleri Fatsa’da Anıldı
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, hafız Yunus Çalık'ın Kur'an-ı Kerim okuması ile devam etti. Araştırmacı yazar ve Başbakanlık arşiv araştırma uzmanı Salim Dağ, programa konuşmacı olarak katıldı.

Şanlı tarihimizin yeni nesiller tarafından çok iyi bilinmesi gerektiğini belirten Dağ, geçmişini unutanın geleceğinin olamayacağını ifade etti.

Dağ, Çanakkale'de yaşanan hadiselerden örnekler verdi.Programa, Çamaş Kaymakamı Hüseyin Tekin, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İl Mahalli İdareler Müdürü Yusuf Karataş, Fatsa TSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Müftüsü Şenel Yılmaz ve Şef Halis Mollakadıoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu Fatsa Şubesi Müdürü Erol Taşkın ve yardımcısı Kemalettin Cantürk, Fatsa Halk Eğitim Müdürü Celal Acar, Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yüksel Acar, Memur-Sen Fatsa Başkanı Hüseyin Yıldız, Ordu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Eraslan, İl Genel Meclis Üyesi AK Partili Atıf Yüksel, MHP İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun, Geyikçeli Belediye Başkanı Necati Mercan ile yaklaşık 2 bin kişi katıldı.