Ak Parti Gümüşhane İl Kongresi Yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gümüşhane İl Başkanlığının 4.olağan kongresi sona erdi.

Ak Parti Gümüşhane İl Kongresi Yapıldı
Kongre sonucunda mevcut başkan Ercan Çimen, yeniden başkanlığa seçildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ve milletvekillerinin de katıldığı kongrede seçim sandıkları akşam saat 17.00 itibarı ile açıldı. İl genelinde ki 607 delegeden 468’i oy kullanırken, 3 sandıkta ki oyların 438’ini alan Ercan Çimen yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Belediye Meclisi Üyesi Ömer Nasuhi Akıncı ise 25 oy alırken, 5 oy da geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan İl Başkanı Çimen, bu göreve atandıktan sonra ilk seçimden Başkan olarak çıkmasının kendisi için önemli olduğunu belirterek, “Bundan sonrası benim için ustalık dönemi” dedi.

Delegelere, Maddi hayatı bir kenara bırakarak manevi hayatta sizlere, çocuklarınızın geleceğine hizmet etmek istiyorum” diye seslenen Çimen, şunları söyledi: “Ben sizin emrinize girdim. Birlik ve beraberlik içinde ne yapılacaksa onu yapacağım. Öpülecek el varsa öpeceğim, teşekkür edilecek kişi varsa teşekkür edeceğim, özür dilenecek birisi varsa da özür dileyeceğim. Gümüşhane inşallah bu kadro ile AK Belediyeciliği de kazanacak. 18 Belediyenin hepsini alacağız inşallah. Hepinizden Allah razı olsun.” Çimen'in konuşmasının ardından yeni yönetim kurulu toplu olarak fotoğraf çektirdi. 30 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ercan Çimen, Fatih Özer, Eşref Balki, İzzet Ünal, Celal Merdan, Yusuf Kullukçu, Mehmet Yalçın, İdris Çimen, Zülfikar Bal, Osman Yılmaz, Yunus Çİmen, Gül Altuntaş, Aysun Dalgıç, Adem Eryılmaz, Musa Ateş, Bayram Karabulut, Muammer Şeker, Metin Aslan, Necati Uçan, Sebahattin Uçar, Şerif Bayraktar, Zekai Taşkın, Hakkı Gündüz, Yusuf Erdem, Temel Özen, Nuray Meydan, Özden Akyıldız, Cihan Özyurt, Rüstem Demirağ, Fedai Şen İl Başkanı Çimen, AK Parti İl Başkanı iken milletvekili adaylığı için istifa eden Yusuf Özgün’ün ardından, geçtiğimiz yıl Şubat ayında parti genel merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine atanmıştı .