Bir Çocuk Sevdim 27. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Star Tv'nin beğeniyle izlenen dizisi Bir Çocuk Sevdim 27. Bölümüyle 23 Mart Cuma akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Bir Çocuk Sevdim 27. Bölüm özeti ve fragmanı...

Bir Çocuk Sevdim 27. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Bir Çocuk Sevdim dizisinin 27. Bölüm fragmanı yaınlandı. Dizinin bu haftaki bölüm özeti.

MİNE VE TİMUR'UN YOLLARI AYRILIYOR!

Timur'un itiraflarıyla şaşkınlığa uğrayan Mine kararını veriyor ve Derin'in yalanlarla hapse yolladığı Sinan'a ulaşıyor. Yeniden beraber olma kararı alan Mine ve Sinan'ın önünde şimdi hapishane engeli vardır. Hayatına yeni bir yol çizmeye karar Mine, Derin'le yüzleşecektir.

Sinan hapisten çıkacak mı?

Sinan hapistedir. Derin, ifadesini değiştirmek için Bekir ve Seda'ya olmadık şartlar koşar. Ama esas bombayı, Sinan'dan ne isteyeceğine saklamıştır.Mine ise Sinan'ın başına gelenlerden habersiz, Timur'un itirafıyla afallamıştır.

Her şeye yeniden başlayacaktır, fakat şimdi onu çok zor günler beklemektedir. Sinan'ın yıllarca hapis yatma ihtimali vardır. Bu kez Mine, Derin'in karşısına çıkar.

Sabahat'in üvey babasından taciz gördüğünü öğrenen Turan, kimsenin görmeyeceği bir noktada adamı kıstırır. Eve döndüğünde Sabahat'e, Artık korkmana gerek yok der ve onu bir yere götürür.

Öte yandan Merve, farkında olmadan ilk aşkını yaşamaya başlamıştır. Deniz'e duyduğu hislerle boğuşurken en büyük yardımcısı Mine olacaktır.

İpleri elinden bırakmayan Timur, tıpkı Mine'yle evlenmek istediğini söylediği gibi, bütün aileyi toplar ve aldığı kararı açıklar.