Ankara Kumrulular Derneği Yeni Yönetimi Oluştu

Ankara Kumrulular Derneği'nin yeni yönetimi belli oldu.

Ankara Kumrulular Derneği Yeni Yönetimi Oluştu
Ankara Kumrular Derneği'nin yönetiminin belirlenmesi için yapılan toplantıda, Başkanlığa Vedat İlkyaz getirilirken yönetim, Şeref Altıparmakoğlu, Erdal Marangoz,Yaşar Belen ve Murat Işıktan'tan oluştu

Öte yandan İvedik Caddesi'nde Yenimahalle Belediyesi'nin karşına taşınan Ankara Kumrular Derneği'nin yeni dernek binasının açılışına Ordu Milletvekilleri İhsan Şener, İsmet Yıldız, Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Tapu Kadastro Müfettişi Hüseyin Kesimoğlu, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Yukarıdamlalı Belediye Başkanı Nevzat Kavasoğlu, eski Ordu Milletvekilleri Yener Yıldırım, Eyüp Fatsa, Ankara'da bulunan dernek,vakıf başkanları ile Kumrulular katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Ankara Kumrulular Derneği Başkanı Vedat İlkyaz, "Her şeyden önce derneğimizi bugünlere getiren eski başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız sayısı 3 bini aşmış Ankara'daki Kumrulu hemşehrilerimizi bir araya getirmek, cenaze ve hastalarımıza sahip çıkmak. Üniversitede okuyan genç kardeşlerimize burs imkanı sağlamak. Ankara'da yöremizin örf ve adetlerini yeni nesle dernek kanalıyla aktarmak. Yayla şenlikleri başta olmak üzere sosyal vekültürel etkinliklere katkı sağlamak" dedi.

İlkyaz, kadın ve gençlik kolları şubelerini de kurduklarını vurgulayarak, "Haftanın en az bir gününü hanım kardeşlerimize tahsis edeceğiz, gelip burada her türlü etkinliği yapabilsinler diye. Bu vesileyle başta yeni ve eski milletvekillerimiz olmak üzere katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu .