CHP Çukurova'da Funda Özdemir Aksoy Yeni Başkan

CHP Merkez Yönetim Kurulu, istifalar nedeniyle boşta kalan CHP Çukurova İlçe Örgütü’ne, Geçici Yönetim Kurulu atadı.

CHP Çukurova'da Funda Özdemir Aksoy Yeni Başkan
Geçici Yönetim Kurulu 'nda Funda Özdemir Aksoy başkan olarak yer alırken, Ercan Çetin, Murat Öztanrıöver, Murat Zöhre ve Orhan Tezcan üyeliklere getirildi.İlçe binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova İlçe Başkanlığını bir süredir yürüten Mehmet Çelebi 'yi siyasete kazandırmak için uzun süre uğraştığını, dürüst insanların siyaset yapmasını sağlamaya çalıştığını belirtti. Karalar, “Mehmet Çelebi görev yaptığı süre boyunca partiye önemli katkı verdi ve yerinde çalışmalar gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Siyasete böyle dürüst, güzel insanlar kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Kendisinin görevi devretmesi benim için de kolay değil. Bundan sonra da birlikte yürüyeceğiz. Siyasete ve partiye katkıları devam edecek. Bu devir teslim işin sonu değil. Siyasette bunlar yaşanır. Bugün böyle oldu, yarın değişebilir. Birbirimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onu aramızdan ayırmayacağız” dedi.

Çukurova İlçe Başkanlığı görevini devreden Mehmet Çelebi de, 2 yıllık sürede çok olağanüstü işler yapmadıklarını ancak, yıllardır partide gerçekleştirilmeyen işlerin hayata geçirilmesini başardıklarını kaydetti. Çelebi sözlerini şöyle sürdürdü:“Daha örgütlü çalışmaya özen gösterdik, üyelerimizle sıcak ilişkiler kurduk. Maalesef buna yıllardır ihtiyacı vardı üyelerimizin. Üyelerimize kucak açtık ve ondan sonra da, yılların verdiği tecrübeyle o örgütlü çalışmamızın gereklerini yerine getirdik, disiplinli çalıştık. Yaptıklarımız gerçekten olağanüstü şeyler değil ama bu partide akla getirilmeyen çok basit ama yapılması gerekenleri gerçekleştirmeye çalıştık. Partide zaman zaman bu tür şeyler olur. Üzüntüm yoktur. Elbette bu partide mücadeleye devam edeceğiz. Atanan arkadaşlarımız kongre sürecine taşıyacak ilçe örgütünü. Çalışmaların belli bir düzeyin altına düşmemesi için hepimizin çaba göstermesi gerekir. Atanan arkadaşlara başarılar diliyorum. Her zaman onlarla birlikte yürüyeceğimizi ifade ediyorum.”Göreve atanan yönetimin başkanı Funda Özdemir Aksoy ise konuşmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'na teşekkür ederek başladı.

Aksoy, “Bir kadına ilçe başkanlığı teklifi gelmesi Adana 'da bir ilk. Bununla gurur duyuyorum. Mehmet Çelebi başkanımla da birlikte çalışmaya devam etmeyi çok isterdim. Büyüklerimizden öğrendiğimiz çok şey var. Öğrendiklerimizi sınayacağız. Kısa sürede önemli yol alacağımıza inanıyorum.Yapacak çok işimiz var. Herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA