Pütürge ve Doğanyol İlçelerinin Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Pütürge ve Doğanyol ilçelerinin değerlendirme ve istişare toplantısı Malatya Valisi Ulvi Saran'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçedeki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Ulvi Saran, kış şartlarının çok ağır geçtiğini, özellikle Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde kışın etkisini yoğun bir şekilde gösterdiğini belirtti.

En büyük sorunun ulaşım konusunda yaşandığını belirten Saran, kar nedeniyle kapanan köy yollarının kısa sürede ulaşıma açılması için büyük çaba gösterildiğini, vatandaşların mağdur olmasının önlenmeye çalışıldığını ifade etti.

''Bugün burada iki ilçemizdeki yatırım ve hizmetlerle ilgili çalışmalarımızı ele alacağız'' diyen Saran, ilçelerin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü için mülki idare amirleri ile İl Genel Meclisi üyelerinin fikirlerine başvurduklarını bildirdi.

Saran, ''Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde ulaştırmak için neler yapabiliriz bunları tartışıyoruz'' diye konuştu.

Toplantıya Pütürge Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Belediye Başkanı Necdet Ayaydın, Doğanyol Kaymakamı Bünyamin Koş, Belediye Başkanı Recep Gülbey, ilçeleri İl Genel Meclisinde temsil eden üyeler, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya katıldı.
Kaynak: AA