Pütürge İle Doğanyol İlçeleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Pütürge ile Doğanyol ilçelerinin 'Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'na katılan Vali Ulvi Saran, "İlçelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe ve belde belediyelerimiz ile il genel meclisi üyelerimiz fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

Pütürge İle Doğanyol İlçeleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı
Pütürge ile Doğanyol 'İlçe Değerlendirme ve İstişare Toplantısı ', Vali Ulvi Saran başkanlığında Pütürge ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya Pütürge ve Doğanyol Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Pütürge ve Doğanyol İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belde Belediye Başkanları ile İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut katıldı

Toplantı da konuşan Vali Saran, 'Kış şartlarının çok ağır geçtiği bu yıl ilimiz genelinde olduğu gibi bu iki ilçemizde de kış etkisini yoğun bir şekilde gösterdi. En büyük sorun ulaşım konusunda yaşandı. Kar nedeniyle kapanan köy yollarımızın en kısa sürede ulaşıma açılması için büyük çaba sarf edilerek vatandaşlarımızın mağdur olması önlenmeye çalışılmıştır. İlçelerimizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe ve belde belediyelerimiz ile il genel meclisiüyelerimiz fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde ulaştırmak için neler yapabiliriz bunları tartışıyoruz ' dedi.
Kaynak: İHA