Firar 25. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Star Tv'nin fenomen dizilerinden olan Firar 25. Bölümüyle 20 Mart Salı akşamı ekranlardaki yerini aldı. İşte Firar 25. Bölüm özeti ve fragmanı...

Firar 25. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Firar 25. Bölüm özeti:

Civan artık gerçek avını eline geçirmiştir!

Asude Gönül'le geçmişten kalan hesabını kapatmak için Civan'ın evine gider. Civan son anda Asude'nin Gönül'ü vurmasını engeller. Asude'nin içindeki nefreti konuşarak atmasını ister.

Civan'ın Gönül'ü kaçırdığını öğrenen Nadir ise öfkesine hakim olamaz. Gazi'nin tüm çabalarına rağmen Civan'ın evini basmaya gider. Aziz Ağa da Civan'a yaklaşmakta olan tehlikenin farkındadır. Nadir, Civan'ın evine geldiğinde onu iyice köşeye sıkıştırır. Son anda Komiser Elif araya girer, kimse zarar görmeden ortalık sakinleşir.

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Asude ise Gönül'den çıkartamadığı hırsını Mahur Hanım'dan çıkarmaya çalışır. Bahtiyanların evinde Asude'nin bozmaya çalıştığı dengeler eski yerine gelmek üzeredir.

Bu arada Aziz Ağa, Civan hata üstüne hata yaptıkça Nadir'in güçlendiğinin farkındadır. Civan'a bir süre için Nadir'in peşini bırakmasının iyi olacağını söylese de onu ikna edemez.

Bu sefer Semih'in polis gözetiminde kaldığı yeri bulur ve bundan Nadir'in haberi olur. Elif'i Civan'dan korumak için gittiğinde ise ölümle burun buruna gelir. Civan artık gerçek avını eline geçirmiştir.