AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur: Şehitlere Allah'tan rahmet dilerim

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, AK Parti Edremit İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, Afganistan’da düşen Türk helikopteri ile ilgili açıklamada bulunarak şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur: Şehitlere Allah'tan rahmet dilerim
Edremit Körfezi 'ni sık sık ziyaret ederek AK Parti 'nin ilçe ve belde teşkilatlarının sıkıntılarını dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, Edremit İlçe Teşkilatı 'nı ziyaret ederek, ilçe başkanı Harun Yüzüak ile görüştü.

Basın mensuplarının da katıldığı ziyarette soruları yanıtlayan Edip Uğur, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Afganistan 'da düşen Türk uçağı ile ilgili konuşan Uğur, “Afganistan 'da düşen helikopterimiz ile ilgili; Orada sivil ve askerlerimizin şehit olduğunu öğrendik. Fakat bu düşme sebebinin. Ben tabii ki vefat edenlere Allah 'tan rahmet diliyorum. Bütün vefat eden şehitlerimize, askerimize, sivil personelimize. Daha kesin bir şey elde edilemedi. Düşüş sebebi acaba nedir, o bilinemiyor. Başbakanımız da o açıklamayı yaptı. Kesin bir şey diyemiyoruz o konuda. Tabii arzu edilmeyen bir olay. Allah 'tan rahmet diliyoruz” dedi.
Kaynak: İHA